Breadcrumb

A tudományos fókuszunk

A Santen megközelítése

A Santen-nek 130 éves történelme van új szemészeti termékek fejlesztésében, hogy megvédjük és megőrizzük a látás képességét. Elkötelezettek vagyunk a kezelési lehetőségek fejlesztése mellett, melyet innovatív gyógyszerek, orvostechnikai eszközök és szolgáltatások teljes portfóliójával biztosítunk a betegek és az egészségügyi szakemberek számára, nemcsak Európában, hanem világszerte.

Szemészetre specializálódott gyógyszervállalatként a Santen a gyógyszerek és orvostechnikai eszközök széles és egyre növekvő palettáját kínálja, olyan terápiás területeket fedve le, mint a szemszárazság, a glaukóma, a szürkehályog, a fertőzések, az allergia és az életkorral összefüggő makula-degeneráció (AMD).

Mindent, amit teszünk, az a vágy vezérli, hogy a szemeik egészségével vagy látásásával kapcsolatos problémákkal szembesülő emberek megoldatlan szükségleteit megértsük és megoldást találjunk rájuk. A termékfejlesztési stratégiánkat a következő három terület szem előtt tartása vezérli:

  • Azonosítani és megoldást találni kielégítetlen egészségügyi igényekre
  • Javítani kell a technikai siker valószínűségét
  • Csökkenteni a termékbevezetéshez szükséges időt és gyorsabban biztosítani a kezelési lehetőségeket.

Fontos szempont számunkra nem tartósított gyógyszerek fejlesztése és elérhetővé tétele. Emellett jelentős összegeket fordítunk innovatív technológiák kutatására és fejlesztésére, amelyek kéz a kézben járnak jelenlegi és jövőbeli termékportfóliónkkal.