Breadcrumb

Álláslehetőségek a Santen-nél

Képzelje el a jövőt

A Santennél mindent megteszünk a látás értékes ajándékának megóvása érdekében, és befektetünk annak érdekében, hogy a régió vezető szemészeti vállalatává válhassunk. Az elmúlt húsz év növekedésének köszönhetően jelen vagyunk Európa, a Közép-Kelet és Afrika (EMEA) több mint ötven piacán, és ambíciózus, elhivatott embereket keresünk, akik segítenek abban, hogy jobb kimenetelt biztosítsunk minél több betegnek. Ha illik önre ez a leírás, örömmel beszélgetnénk önnel.

Ez egy izgalmas időszak a számunkra, és szeretnénk, hogy kivételes emberek váljanak ennek részévé. Mi több, szeretnénk, hogy ezen emberek tehetsége segítse a növekedésünket, és velünk együtt fejlődjenek. Mert a munkatársaink azok, akik az elképzeléseinket megvalósítják; a szenvedélyük, a kreativitásuk és a hozzáértésük az, ami változást hoz a betegek életébe, nap mint nap.

Ha motiválják önt az új lehetőségek, ha készen áll új kihívásokra, és hisz abban, hogy egy üzletet felelősségteljesen is lehet működtetni, hű maradva az elveihez, akkor ön lehet a tökéletes jelölt egy Santennél betöltendő pozícióra.

Munkatársaink számára érdekes és kihivást jelentő lehetőségeket biztosítunk, amelyek bővitik a látókörüket és segítenek felgyorsítani a karrierútjukat. A cégen belüli pozíciók és tapasztalatszerzési lehetőségek széles válaszékával segítjük a munkacsoportjainkat, hogy fejleszthessék a képességeiket és kiteljesíthessék a potenciáljukat egy együttműködő és támogató környezetben.