Breadcrumb

Legyen a Santen partnere

Hosszú távú, jelentőségteljes partneri kapcsolatok kialakítása

Miért legyen a Santen partnere?

A hosszú távú, jelentőségteljes partneri kapcsolatok kulcsfontosságúak a Santen számára. Közepes méretű gyógyszerészeti vállalatként hatékonyan működünk együtt innovatív partnercégekkel, kutató- és akadémiai intézetekkel, támaszkodva a szakértelmükre. Ez elősegíti a kutatás és fejlesztés ütemének gyorsítását és mélységének növelését, hogy gyorsabb hozzáférést biztosítsunk a kezelésekhez a betegek számára.

A betegek szükségletei és a vásárlói elégedettség vezérli minden tettünket.
Ez egy visszajelzésekre fogékony, vállalkozói szemléletű megközelítés – minden lehetséges módot megragadunk, hogy javítsuk a szemek egészségét és a látást a termékek adaptálásától kezdve a az úttörő tudományos gyógymódok felfedezéséig a kielégítetlen egészségügyi szükségletek kielégítése céljából.

Tisztában vagyunk a finanszírozók és a betegek megfizethető egészségügy iránti igényével, és ezt hozzuk egyensúlyba az innováció iránti vágyunkkal, hogy még inkább szolgáljuk a betegek érdekeit.

Teljesen integrált, globálisan pozícionált vállalatként világszínvonalú kutatási és fejlesztési központjaink, gyártási helyszíneink, valamint értékesítési és marketing tevékenységünk lehetővé teszik számunkra innovatív termékek biztosítását, amelyek hozzájárulnak minden egyes partnerünk sikeréhez.