Breadcrumb

  1. Célkitűzésünk
  2. A Santen-ről

A Santen-ről

A Santen gyógyszergyár egyike a világ vezető szemészetre specializálódott gyógyszerészeti vállalatainak, melyet Japánban alapítottak egy évszázaddal ezelőtt, és mostanra már az egész világon segíti a betegeket. Szemészeti piacvezetők vagyunk Japánban.
Az európai piacon 1994 óta vagyunk aktívak és jelentősen növekszünk az EMEA országokban (Európa, Közel-Kelet, Afrika) és világszerte. Szenvedélyesen törekszünk a betegek szemei egészségének és látásának a javítására, valamint jótékony hatású kezelések elérhetővé tételére a betegek és az egészségügyi intézmények számára. Mivel kifejezetten a szemészetre összpontosítunk, gyorsan tudunk elemezni, reagálni és cselekedni ezen a speciális szakterületen, melyen sokrétű és mély tudással valamint tapasztalattal rendelkezünk.

Azzal, hogy a látásra összpontosítunk, óriási és egyedi lehetőségünk van a betegek életminőségének javítására, miközben egy erős és hatékony vállalkozást működtetünk. A népesség öregedésével a betegek száma növekszik, olyan betegségek által vezérelve mint amilyen a glaukóma vagy a retinális rendellenességek. A vényköteles szemészeti gyógyszerpiac gyorsan növekszik, ahogy a fejlődő technológia új kezelési és diagnosztikai módszereket eredményez.  A szemészet területén jelentős számú kielégítetlen betegigény van.

A vényköteles szemészeti gyógyszerek képezik a tevékenységünk alapját, amelyek globális nettó árbevételünk több mint 80%-át teszik ki. Emellett vény nélkül kapható szemészeti terápiákat, orvostechnikai eszközöket, valamint étrend-kiegészítőket is kínálunk a szemek egészségének megőrzése érdekében. Az EMEA régióban piacvezetők vagyunk a glaukóma és a szemszárazság kezelésében – olyan területeken, ahol a portfóliónk minden stádiumú és típusú betegség esetén segítséget nyújt. Emellett bővítjük a kínálatunkat a különböző szemfertőzések, allergiák, valamint a látásjavító készülékek és a glaukóma-műtétek terén is.